вівторок, 12 жовтня 2010 р.

Невідомі побили активістку партії Батьківщина

З Харківської обласної організації партії Батьківщина прийшла заява про напад на Моріка Ляшенко, передають UkrNovini.blogspot.com. Ляшенко є членом виборчого штабу партії.
Оборганізація повідомляє, що в районі вулиці Чугуївської троє невідомих чоловіків напали на активістку партії. На місце події була викликана швидка допомога, лікарі якої констатували садна і забиті місця у потерпілої.
Ляшенко відмовилася від госпіталізації. Зловмисники залишили без уваги цінні речі потерпілої. Ляшенко впевнена в політичних мотивах злочину, адже останнім часом часто чула від невідомих людей погрози на свою адресу.
Разом зі швидкою допомогою була викликана і міліція, яка прийняла свідчення у члена партії Батьківщина.
Чернозаводской райвідділ міліції Харкова отримав від Ляшенко заяву з вимогою порушити кримінальну справу.
UkrNovini.blogspot.com нагадують, партія Батьківщина знаходиться в списку 39 партій, які були зареєстровані Харківської міської виборчої комісією для участі у виборах до міської ради. У списку кандидатів на пост мера перебуває 14 осіб. Партія Батьківщина висунула на цю посаду колишнього губернатора Арсена Авакова. Вибори пройдуть 31 жовтня.
У серпні від нападу невідомих постраждав ще один член партії Батьківщина - Анатолій Кривонос. Залишається лише дивуватися чи розчулюватися, чому подібні напади відбуваються завжди напередодні виборів.

Немає коментарів:

Дописати коментар