вівторок, 5 жовтня 2010 р.

Доманський і Таран - більше не пара

       В українських інтернет-ЗМІ з'явилася інформація про те, що імпозантний ведучий Нового каналу Андрій Доманський розлучився зі своєю цивільною дружиною чарівною телеведучої ранкового шоу каналу 1 січня Лідією Таран.
Як повідомляють ЗМІ, пара не живе разом вже близько 6 місяців. Андрій Доманський нібито пішов від Лідії Таран заради якоїсь блондинки, яка не має відношення до шоу-бізнесу.
Нещодавно Андрій Доманський з'явився на публіці разом з новою солісткою «ВІА Гри» Євою Бушміної, до якої він відчував симпатію ще під час третьої «Фабрики зірок», що відразу ж породило багато розмов про їхній роман.
У той же час, Лідія Таран засвітилася разом з Андрія Джеджули, з яким разом веде програму на 1 1 і, який також нещодавно розлучився зі своєю другою половинкою - екс-фабриканткою Сантою Дімопулос.
Як повідомляє видання «БЛИК», колишнє подружжя підтримують приятельські відносини, що важливо, адже в них росте 3-х річна дочка Василина. Крім Василини, у Андрія Доманського є ще 2 дітей від першого шлюбу - 6-річна дочка Лада і 10-річний Василь.
За однією з версій, причиною розриву стала участь Лідії в проекті «Танцюю для тебе-3», в якому вона танцювала в парі з Олександром Охріменко. Подейкують, що Доманський постійно ревнував дружину і підозрював, що між партнерами щось велике, ніж робота. У цей час Лідія дуже мало приділяла уваги сім'ї.
З приводу свого розриву з дружиною, Андрій Доманський сказав лише, що у нього в особистому житті все чудово.

Немає коментарів:

Дописати коментар