четвер, 7 жовтня 2010 р.

Микола Азаров привітав Путіна з Днем народження

      Сьогодні прем'єр-міністр Росії Володимир Путін відзначить свій 58-й день народження, передає UkrNovini.blogspot.com. Микола Азаров уже встиг привітати Путіна зі святом.
У своєму привітанні прем'єр-міністр України відзначив, що україно-російське співробітництво в чому зобов'язана саме зусиллям Володимира Володимировича Путіна. Відносини між країнами стають все більш багатогранними і змістовними. Найбільш Азаров цінує довірчі та дружні відносини, які склалися у них з прем'єром Росії. Таке спілкування дозволяє географічним сусідам знаходити найвигідніші рішення з найбільш актуальних питань у двосторонньому взаємодії.
Микола Азаров також сподівається, що в майбутньому їх взаємне співробітництво лише посилюватиметься і розвиватися на користь держав і народів.
UkrNovini.blogspot.com нагадує, що сьогодні Володимир Володимирович Путін святкує свій 58-й день народження. У цьому році Путін відзначить своє особисте свято в рідному місті Санкт-Петербурзі, де проведе ряд робочих зустрічей, після чого разом з рідними і близькими відсвяткує день народження.

Немає коментарів:

Дописати коментар